Modellen gezocht voor Fotoshoot Frans Rentink

Deventer fotograaf Frans Rentink wil graag speciaal voor de Tentoonstelling      ‘DE MAN’ een groepsfoto maken van een groot deel van de leden van COC Deventer maar  ook van andere geïnteresseerden. Daarbij is het aan een ieder vrij om al dan niet herkenbaar in beeld te staan. Er zijn vele mogelijkheden om dat te realiseren, door bijv. de achterkant, een deel van het lichaam of deels in de schaduw weer te geven. De fotograaf zal met de opstelling rekening houden met de persoonlijke wensen van een ieder. 

Mannen kunnen zich via deze link aanmelden als model voor deze bijzondere fotoshoot, zie ook of kopieer in je browser: http://cocdeventer.nl/2018/05/tentoonstelling-de-man-20-juli-t-m-2-september/

Fotomodellen (M) gezocht

Fotoproject ‘Mannelijk Naakt’ van Frans Rentink

Expositie vanaf 20 juli t/m 2 september in Brink 16 te Deventer


Onderstaande oproep van fotograaf Frans Rentink is op verzoek van de organisatie van de expositie ‘De Man’ op deze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen zich melden via de mailadressen of telefoonnummers die onderin dit bericht vermeld staan. Namens fotograaf en organisatie, bij voorbaat dank!

Ruim een week geleden ben ik benaderd door Rob Smolders die op verzoek van COC Deventer een tentoonstelling over mannelijk naakt gaat samenstellen onder de titel “DE MAN” (locatie Brink 16 in Deventer vanaf 20 juli a.s.).

Naast een aantal andere kunstenaars ben ik gevraagd om deel te nemen met mijn fotografisch werk. Ik fotografeer al geruime tijd naakt en fotografeer zowel mannelijk als vrouwelijk naakt. Een deel van mijn werk was recent te zien in de School van Frieswijk “Op de Huid” en in De Haere “Dual Naakt”.

Speciaal voor “Mannelijk Naakt” zou ik graag een groepsfoto willen maken van een groot deel van de leden van COC Deventer en daarin geïnteresseerden. Wat zou het mooi zijn als de leden zelf voor een stukje promotie gaan zorgen !

Ik wil iedereen vrij laten om al dan niet herkenbaar in beeld te staan. Er zijn vele mogelijkheden om dat te realiseren, door bv de achterkant, een deel van het lichaam of deels in de schaduw weer te geven. Ik zal met de opstelling rekening houden met de persoonlijke wensen van een ieder.

Om het niet al te ingewikkeld te maken stel ik voor om de groepsfoto ’s morgens vroeg op het naaktstrand van Bussloo te maken, op het strand en deels in het water.

Waarom ’s morgens vroeg? Omdat we dan ongestoord de foto kunnen maken en omdat de lichtomstandigheden dan heel mooi zijn.

Ik hoop dat jullie hierbij nu al hele mooie beelden gaan krijgen . . . . . ik zeker !

Voor de weifelaars onder jullie. . . . discretie verzekerd !!! Voor alle duidelijkheid: de beelden zullen niet zonder jullie toestemming op het internet of elders openbaar gemaakt worden en uitsluitend gebruikt worden voor de tentoonstelling “DE MAN”.

Ik hoop van harte dat velen van jullie willen meewerken aan dit unieke fotoproject en voor vragen ben ik vanzelfsprekend bereikbaar: 

per mail frans@rentink.net of mobiel 06 270 720 92.

Laat ook even weten wanneer je in de periode 25 juni – 1 juli beslist niet kunt, dan kunnen we een ochtend prikken waarop zoveel mogelijk deelnemers kunnen komen.

Aanvangstijd photoshoot 07:30 uur en einde ca. 08:00 – 08:30 uur zodat een ieder er ook nog op een andere manier een werkzame dag van kan maken.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee